Emirdağ'da halk ekmek büfe sayıları artıyor! Emirdağ'da halk ekmek büfe sayıları artıyor!

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ile birlikte Yaşlılar Haftası dolayısıyla Fazlı Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlılarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Bilici, burada yaptığı değerlendirmede yaşlılığın hayatın önemli bir evresi olduğunu belirtti. Yaşlıların topluma öncülük ettiğini ve rehberlik yaptığını vurgulayan Kaymakam Bilici, "Yaşlılar Haftası vesilesiyle geçmiş ve gelecek arasındaki köprü olan yaşlılarımızla iftar yemeğinde buluşarak gönüllerini almak istedik" dedi.

"Ailelerimize ve büyüklerimize hizmet etmek toplumsal bir görevdir" diyen Kaymakam Bilici, yaşlılara verilen değerin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Bilici, yaşlılara karşı gösterilen vefanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Yaşlılarımızı her zaman baş tacı ediyoruz. Sosyal devlet anlayışıyla yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Bilici ve eşi Filiz Bilici, daha sonra yaşlılarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve hatırlarını sordu. Huzurevi sakinleri de Kaymakam Bilici ve İl Müdürü Bilal Erdoğan'a iftar yemeğinde birlikte olmaktan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.  

Kaynak: GAMZE KOÇAK