Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, bölgede büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yapan üreticileri ziyaret etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Buğra Eberliköse de ziyarete eşlik etti. Kaymakam Kılıçtürk, üreticilerle samimi bir şekilde sohbet ederek, hayvancılıkla ilgili güncel konuları ele aldı.

Ak Parti ilçe Teşkilatı İscehisarspor ile Yemekte bir araya geldi Ak Parti ilçe Teşkilatı İscehisarspor ile Yemekte bir araya geldi

Üreticilerin Sorunları Dinlendi, Çözüm İçin Adımlar Atıldı

Ziyaret sırasında Kaymakam Kılıçtürk, üreticilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Üretim ve yetiştiricilik süreçlerine ilişkin bilgi alan Kaymakam, sektörün önündeki engellerin kaldırılması için gereken adımları atmaya kararlı olduklarını belirtti.

kılıçtürk

Toplantıda Verilen Talimatlarla Çözüm Yolunda İlerleme Sağlanacak

Kaymakam Özlem Kılıçtürk, üreticilerle gerçekleştirdiği toplantıda, sektörde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli olan adımların atılacağını belirtti. Tarım ve hayvancılık alanında daha verimli ve sürdürülebilir bir üretim için çalışmaların hızlandırılacağını vurguladı.

özlem kılıçtürk

İscehisar'ı Dünyaya tanıttılar! İscehisar'ı Dünyaya tanıttılar!

Kaynak: AHMET SARLIK