Afyonkarahisar Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdürüyor. Her yıl yapılan kış üşütür iyilik ısıtır projesi kapsamında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların mont ve bot ihtiyacı karşılanıyor.

Yardım projeleri ile gönüllerde taht kuran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Muhtarlık Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Birimi ekipleri özenle hazırlanan kıyafet ve ayakkabıları çocuklara teslim etti. Programda çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken aileler de Başkan Zeybek’e teşekkür etti.

HER DAİM YANLARINDAYIZ

Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları

Başkan Zeybek’in katılımlarıyla mont ve botlar, tespit edilen çocuklara tek tek teslim edildi. Başkan Zeybek, burada yaptığı açıklamada Afyonkarahisar Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereğini yapmaya devam ettiklerini söyledi. Amaçlarının çocukları mutlu etmek, soğuk kış günlerinde onları ısıtabilmek olduğunu belirten Başkan Zeybek,  "Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da çocuklarımızın mont ve botlarını onlara teslim ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının karda kışta üşümelerine fırsat vermeden 1000 adet mont ve 1000 adet bot dağıtımı yaparak onları sevindiriyoruz. Sosyal Belediyecilik faaliyetlerimiz devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanındayız" diye konuştu. N\S

Editör: Nurbanu Soy