Kızılay’ın 155 yaşında olduğunu söyleyen Yakın, “Kızılay hepimizin. Her zaman vatandaşlarımızın yanında” diye konuştu.

“KIZILAY 155 YAŞINDA”

Kızılay Haftasında birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini kaydeden Yakın, “Kurumları ziyaret ederek çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmede bulunduk. Yine okullarda Kızılaycılık faaliyetleri adı altında faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Başta anaokullarımız olmak üzere faaliyet gerçekleştirdiğimiz okullarda çocuklarımız yoğun ilgi gösteriyorlar. Kızılay 155 yaşında ve hepimizin. Her zaman vatandaşlarımızın yanında” diye konuştu.

“DİLEYEN HERKES GÖNÜLLÜ OLABİLİR”

Kızılay’a dileyen herkesin gönüllü olabileceğini söyleyen Afyonkarahisar Kızılay İl Başkanı Mehmet Yakın, “gonulluol.org adresinden dileyen herkes Kızılay gönüllüsü olabilir. Herkesin mutlaka katkı sunacağı bir konu var. Dileyen vatandaşlarımızı Kızılay gönüllüsü olmaya çağırıyoruz” dedi.

“FİLİSTİN İÇİN YARDIMLAR SÜRÜYOR”

Kızılay’ın şubesinde ve AFSÜ’de giyim yardımları için butiğinin bulunduğunu belirten Yakın, “Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde ise Sosyal Marketimiz var. İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız sürüyor. Filistin’de yaşanan insanlık dramı hepimizi derinden yaralıyor. Filistin’e de yardım kampanyamız devam ediyor. Vatandaşlarımız aracılığımızla Filistin’e yardımlarını ulaştırabilirler” diye konuştu.

Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı! Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı!

AKAR’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Yakın, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından (AYD) her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Anadolu Medya ödüllerinde Yılın Yerel Radyo Yöneticisi ödülüne layık görülmesi nedeniyle Akar’ı tebrik ederek plaket takdim etti. Akar ise Yakın’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. N\S

Editör: Nurbanu Soy