Bu yıl mart ayı içinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyen Mahmut Koçak’ın bekleyişi sürerken dün sürpriz bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Yerel seçimlerde AK Parti ile pazarlık edebilmek için türlü kurgular gerçekleştirdiği iddia edilen Koçak’ın, Yeniden Refah Partisini de işin içine dahil ettiği iddiası gündeme ilk kez Odak Gazetesi tarafından duyurulmuştu.

Edinilen bilgiye göre Mahmut Koçak’ın ilk başta Yeniden Refah Partisi'nden üst düzey yöneticilerle görüştüğü ancak durumu AK Parti’den gelebilecek reaksiyonu görmek için sürüncemede bıraktığı iddia edildi.

Mahmut Koçak kaçacak mı? Mahmut Koçak kaçacak mı?

GENEL MERKEZİ ATLATTI

Yeniden Refah Partisi Genel Merkeziyle doğrudan bağlantı kurarak bir önceki istişare toplantısında kendisini davet ettirdiği ifade edilen Mahmut Koçak’ın, dün gerçekleştirilmesi beklenen Genel Merkez ile randevusunu, son dakika iptal ettiği ve gerekçe olaraktan sağlık sorunlarını gösterdiği öğrenildi. Bu durumun kamuoyunda Koçak, Yeniden Refah Partisinin Genel Merkezini de atlattı şeklinde yorumlandı.

Edinilen bir başka bilgiye göre de Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığı için Koçak söylentisi dışında farklı iki adayın başvurusu olduğu öğrenildi.

>>ÖZEL HABER:  ODAK HABER MERKEZİ

Koçak randevusuna da gitmedi… Koçak randevusuna da gitmedi…

Mahmut Koçak kaçacak mı? Mahmut Koçak kaçacak mı?

Avukat hapse girdi! Avukat hapse girdi!

Koçak’tan ilk açıklama geldi! Koçak’tan ilk açıklama geldi!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ