Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal; Uzun Çarşı, Demirciler Çarşısı, Bedesten Çarşısı ile Ali İhsan Paşa Mahallesi ve Harbiş’te kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Köksal’a CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

burcu köksal

EN YAKIN YOL ARKADAŞIM ESNAFLARIMIZ OLACAK

Yerel seçimler öncesi başlattığı ziyaret turuna hız kesmeden devam eden CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın yerel esnaflarının nabzını tutuyor. Bu kapsamda Uzun Çarşı, Demirciler Çarşısı ve Bedesten Çarşısı’nda hemşehrileri ile bir araya gelen Köksal, Belediye Başkanlığı görevinin kendisine verilmesi halinde esnaflarla yol arkadaşı olacaklarını ifade etti.

burcu köksal

Belediye Başkan Adayı Köksal, esnaf ziyaretleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:“Her zaman söylediğim gibi beni Meclise vekil olarak gönderen irade, Belediye Başkanlığı görevini de bana layık görürse bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Bu süreçte en yakın yol arkadaşım esnaflarımız olacak. Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri korumak için, tarihi Bedesten Çarşısı’nı daha canlı hale getirip yerli turistlerin ilgi odağı yapmak için, Afyonkarahisar’ımızın tarihi mekanlarını çarşılarını cazibe merkezi haline getirmek için canla başla çalışacağım.”

AFYONKARAHİSAR HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR

Kendisine yoğun ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür eden Köksal, açıklamasına şöyle devam etti:

“Cadde ve sokaklarda gezerken hemşehrilerimin sıcacık karşılamasıyla içimiz ısınıyor. Gösterilen teveccüh benim gücüme güç katıyor. Milletvekili görevimle ilgili takdir görüyor, tebrik ediliyorum. Bana inanıp güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. Kötü gidişat herkesin canına tak etmiş artık. Afyonkarahisar halkı değişim istiyor.”

burcu köksal

TÜM HEMŞEHRİLERİME ÇALIŞAN BİR BAŞKAN OLACAĞIM

Ziyaret turuna akşam Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde ve Harbiş semtinde kahvehanelerle devam eden Köksal, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

“Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri, kıyafetleri, manevi değerleri, tarihi yerleri, bu kente özgü ne varsa hak ettiği değeri bulacak. Emeklisi, emekçisi, işçisi, işvereni insanca yaşamanın tadına doyacak. Her gün bir sonraki günü kurtarma çabasıyla değil her günün tadını çıkara çıkara yaşayacaklar. Kimsenin hakkını yemeden Afyonkarahisar’ımızı hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Söz veriyorum Belediyenin kapıları tüm hemşehrilerimize açık olacak. Birkaç kişiye değil Afyonkarahisarlı tüm hemşehrilerime çalışan bir başkan olacağım.”

burcu köksal

Kaynak: FADİME ÖZKARAN