Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) iş insanlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği proje tanıtım programına katıldı.

faruk duha erhan

Yapacak çok iş var, yolumuz uzun, gençliğimiz var heyecanımız var! Yapacak çok iş var, yolumuz uzun, gençliğimiz var heyecanımız var!

Erhan burada yaptığı konuşmada, ‘’Bizim partimiz biliyorsunuz ki çok sesli bir partidir. Herkes düşüncesini özgürce söyler ve bu bizim zenginliğimizdir. Fakat uzun zamandır partimizin bu kadar ortaklaşa bir karar verdiği, mutabakata vardığı her hangi bir konu olmamıştı. Bu da Burcu Köksal’ın adaylığıdır’’ dedi.

Putin: “Zafer bizimdir" Putin: “Zafer bizimdir"

Köksal’dan Uluçay’a ‘İthal yönetici’ göndermesi! Köksal’dan Uluçay’a ‘İthal yönetici’ göndermesi!

‘BİZİM ADAYIMIZ FARKLI’

Erhan, CHP’nin adayı Köksal’ın diğer parti adaylarından farklı olduğunu vurgulayarak, ‘’Bizim adayımızın diğerlerinden farkı görev tevdi edilmedi. Burcu Köksal 3 yıldır ben bu şehre hizmet etmek için yola çıktım dedi ve bunun için sokaklarda çalışıyoruz. İnşallah 1 Nisan’da Türk bayrağı renklerinde olan bayrağımızı belediyede göreceğiz’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY