Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, yerel seçimler kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda projeleri ve hedefleri hakkında sunum yaptı.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu, meclis üyesi adayları ve parti yetkililerinin katıldığı toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, ATSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri, TOBB Afyonkarahisar Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Üyeleri ile Meslek Komiteleri Üyeleri iştirak etti. 

atso

Köksal’dan Uluçay’a ‘İthal yönetici’ göndermesi! Köksal’dan Uluçay’a ‘İthal yönetici’ göndermesi!

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ile CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın selamlama konuşmalarının ardından CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı icraatlar hakkında bilgiler verdi.

Köksal selamlama konuşmasını yaptıktan sonra katılımcılara projelerinden bahsetti.  Köksal Projelerini  İstihdam, Teknoloji, Enerji, Turizm, Ulaşım ve İmar başlıkları altında sıraladı. Belediye başkanı seçilmesi halinde belediyeciliğini şeffaf, liyakatli, adil ve hesap verilebilir bir yönetimde olacağının sözünü verdi.

burcu köksal

Köksal’ın adaylığı partide ortak karara vardığımız tek konu! Köksal’ın adaylığı partide ortak karara vardığımız tek konu!

Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti! Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti!

Burcu Köksal, Milletvekili ve aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili olması dolayısıyla Afyonkarahisar’ın sorunlarını sürekli meclise taşıdığını söyledi. Köksal, ortak paydanın Afyonkarahisar’ın kalkınması olduğunu ve bu nedenle çözüm bekleyen sorunları her zaman takip ettiğini sözlerine ekledi.

KÖKSAL’DAN ÇEVRE DOSTU İZLANDA ÖRNEĞİ

Projelerinde özellikle kadın istihdamına önem veren Köksal, kurulacak salça fabrikasında yüzde 90 kadın istihdamına katkı sağlayacağını ve kadın kooperatifleri kurarak ev hanımlarının ekonomiye destek olabilmelerine imkan sağlayacağını vurguladı.

Köksal, Afyonkarahisar’ın termal şehri olduğunu ve bunun daha verimli kullanılabileceğinin altını çizerek İzlanda’da termal enerjiyle ülkenin elektrik ihtiyacının neredeyse hepsinin karşılanabildiğini belirtti. Köksal, İzlanda’da olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bu şekilde bir projeyle yeşil enerji üretmek istediğini, kurulan seralarda ürünler üretmeyi planladığını ve bu seralarla kadın girişimcilerin ve çalışanların istihdama katkı sunacağını söyledi.

burcu köksal

Köksal'ın en büyük hayali ne? Köksal'ın en büyük hayali ne?

‘AMASIZ, FAKATSIZ SIĞINMACILARA VEDA EDECEĞİZ’

Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşların sığınmacılarla ilgili problemlerini sıkça ilettiklerini söyleyen Köksal, “Afyonkarahisar’daki sığınmacılara veda edeceğiz. Hepsini ülkelerine geri göndereceğiz. Amasız fakatsız sığınmacılara bu memleketten güle güle diyeceğiz” diye konuştu. Köksal, sığınmacılara yapılan yardımların ise Afyonkarahisar’da yaşayan dar gelirli ailelere verileceğinin altını çizdi.

CHP Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Belediye Başkanlığını kazandığı takdirde Afyonkarahisar’da gerçekleştirmeyi planladığı proje ve hedeflerini anlattıktan sonra, “Yapacak çok iş var, yolumuz uzun. Gençliğimiz var heyecanımız var. En önemlisi bu memlekete olan sevdamız var. Bu toplantı benim için son derece önemli çünkü memleketimin hak ettiği değeri ve kalkınmayı gerçekleştirebilmek için siz değerli iş insanlarımızın desteği önemli” ifadelerini kullandı.

burcu köksal

Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın proje sunumun ardından, basına kapalı olarak soru-cevap kısmına geçildi. Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: NURBANU SOY