Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, yerel seçimler kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda projeleri ve hedefleri tek tek açıkladı. Şeffaf ve liyakatli belediyecilik üzerine duran Köksal, konuşmasında pek çok kez yerellik mesajı verdi.  

Yapacak çok iş var, yolumuz uzun, gençliğimiz var heyecanımız var! Yapacak çok iş var, yolumuz uzun, gençliğimiz var heyecanımız var!

O illere kara haber tez ulaştı! Günlerce dışarı çıkamayacaklar: Acil uyarı geldi O illere kara haber tez ulaştı! Günlerce dışarı çıkamayacaklar: Acil uyarı geldi

AFYONKARAHİSAR’I AFYONKARAHİSARLILAR YÖNETECEK

Konuşması sırasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’a gönderme yapan Köksal, Uluçay’ın belediye başkanı olması halinde belediyeye şehir dışından deneyimli bir belediye başkan yardımcısı getirteceği vaadine imada bulunarak, “Belediyeye ithal yönetici getirmeyeceğiz. Bu şehrin yönetimini dışarıdan birileriyle değil bu şehrin insanlarıyla yapacağız. Afyonkarahisar’ı Afyonkarahisarlılar yönetecek” dedi.

Köksal’ın adaylığı partide ortak karara vardığımız tek konu! Köksal’ın adaylığı partide ortak karara vardığımız tek konu!

Kaynak: NURBANU SOY