Tur operatörlerini, otelleri ve havayollarını tek bir çatı altında toplayan en büyük küresel endüstri buluşması olan ve bu yıl 44’üncüsü gerçekleştirilen World Travel Market Fuarı’na katılan İkbal Grup, Afyonkarahisar tanıtımına damgasını vurdu.

Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi… Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi…

ŞEHRİMİZİ TANITIYORUZ

Fuarın son derece başarılı geçtiğini belirten İkbal Thermal Hotel&Spa Genel Müdürü Ali Ulvi Gümüşhan, “Fuarda dünya turizmin nabzını tutuyor, güzel şehrimiz Afyonkarahisar'ımızı anlatıyor ve davet ediyoruz. Ayrıca güzel bir pazar olan İngiltere'de önde gelen seyahat acenteleri, havayolu firmaları ve tur operatörleri ile görüşmeler yaparak gelecek sezona yönelik planlamalar yapıyoruz. Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Sayın Osman Koray Ertaş’ı makamında ziyaret ederek,  Afyonkarahisar Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’nın destekleri ile Kadın Kültür Evleri tarafından üretilen gastronomi hediye paketimizi ve İkbal ürünlerimizi kendilerine takdim ettik” dedi.

VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Genel Müdür Gümüşhan, “Londra Büyükelçimiz Sayın Osman Koray Ertaş’a Afyonkarahisar’ımızın termal, gastronomi ve spor başta olmak üzere turizm potansiyeli hakkında bilgi verdik. World Travel Market (WTM) Londra Fuarı’nda, TGA'yı Turizm Operasyonları ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Elif Balcı Fisunoğlu ile Afyonkarahisar destinasyonun turizm potansiyeli hakkında istişarelerde bulunup, Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri tarafından hazırlanan gastronomi paketimizi kendilerine takdim ettik.  Fuarda edindiğimiz izlenimler Türkiye’ye olan ilginin daha da arttığı ve 2024 yılı turizm hedeflerimizin gerçekleşeceği yönündedir. Bu vesile ile şehrimizin tanıtımı için her türlü desteği veren Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür ediyorum” dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy