Anadolu Efes, Tomislav Mijatovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı Anadolu Efes, Tomislav Mijatovic ile 2 yıllık anlaşma sağladı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2024 yılının Şubat ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası gündem dışı söz alan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Hüsnü Taşer, 5 yıl Afyonkarahisar’a hizmet ettiklerini söyleyerek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

Mehmet Zeybek

OLUMLU KARARLAR ALIRKEN MAHKEMELERDE YARGILANIYORUZ

Acısıyla tatlısı ile 5 yılı doldurduklarını ifade eden Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Hüsnü Taşer, “Bütün çalışmalarımız bütün faaliyetlerimiz Afyonkarahisar’ın menfaati için, Afyonkarahisar için doğru kararlar alındığı için ben hizmet döneminiz için sizlere teşekkür ediyorum. Bunlar aynı zamanda toplum hizmetleri için olumlu kararlar alınıyor. Bazen olumlu kararlar alırken mahkemelerde yargılanıyoruz. Takdiri ilahi Allah hakkınızda hayırlısını versin. Döneminizin sonu olarak görünüyor aday olmadığınız için, özellikle size hizmetinizden dolayı teşekkür etmek istedim” dedi. 

Belediye meclisi

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZ 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Aldığımız kararlarda hata olabilir, yargılanıyor olabiliriz ama yargılanmamızda halkımızın, esnafımızın menfaatine olan almış olduğumuz karardan dolayı yargılandık. Gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. Pandemi döneminde küçük esnafımızın işyeri kapalıydı onlara bir nebze olsun kira yardımı yapabilir miyiz? dedik ama sayıştay bunu uygun bulmadı. Biz vatandaşımızın yanındaydık. Aldığımız kararlarda bizim için önceliğimiz hem vatandaşımız hem de ilimizin menfaatineydi” dedi.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN /NURBANU SOY