Yurdunuseven TBMM’de konuştu:  CHP’Lİ başkan nepotizme erken başladı! Yurdunuseven TBMM’de konuştu: CHP’Lİ başkan nepotizme erken başladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin son grup toplantısında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi eleştirdi. Genel Başkan Bahçeli’nin İsrail’e 24 saat süre vermesine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Şayet bu arkadaşlar Gazze’yi de bir vatan toprağı olarak görüyorlarsa ve vermiş oldukları 24 saatlik mühlet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre o zaman buyursunlar, görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler! Buyursunlar, sosyal medyada sergiledikleri bu vatanperverliklerini sahada da gösterip Gazze’ye gitsinler! Buyursunlar kınalı kuzularımızın, Mehmetçiğimizin sırtından kahramanlık taslamasınlar. Kendilerine eşlik edecek arkadaşlarını toplayıp süratle Gazze’ye gitsinler!”

ÇÖKÜŞÜ HERKESİN MALUMUDUR

Gene Başkan Akşener’in bu sözlerine MHP İlimiz Milletvekili Mehmet Taytak sert sözlerle cevap verdi. Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Taytak, “Siyaseten bitmiş, sözünün itibarı kalmamış, millette gram karşılığı kalmamış, daha önce meclis grup kürsüsünden mermiler atan, kumar ve noter masasının üyesi bir genel başkan, MHP olarak kendisini dikkate almamız için grup toplantılarında tiyatro çeviriyor. Bu genel başkanın, MHP’yi ve şeref abidesi liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlaması zaten mümkün değildir. Hamaset ve sosyal medya trollüğünü meslek edinmiş, diline milliyetçiliği dolayıp PKK’lılarla aynı adaya oy vermiş, istemiş birisi olarak, kendisinin çöküşü herkesin malumudur. Biz sadece Gazze için değil, aynı adaya oy topladığınız PKK’lılar için de bütün bölücü terör örgütleri için de Kahraman Mehmetçiğimize ve Polisimize güveniriz. Bizim Vatan uğruna canımız zaten cebimizde, aklımız her daim Vatan, Millet ve Bayraktadır” N\S

Editör: Nurbanu Soy