İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’nın Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda projelerini anlattığı programa katıldı.

hakan şeref olgun

İYİ Parti’nin adayı Yağcı, ATSO’da projelerini anlatıyor! İYİ Parti’nin adayı Yağcı, ATSO’da projelerini anlatıyor!

AFYONKARAHİSAR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in selamlama konuşmasında salondakilere hitap ettiği esnada, ‘’Sayın vekilim, sayın il başkanım, 31 Mart'ta seçilecek olan İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı bey ve İYİ Parti yöneticileri hoş geldiniz’’ dedi.

Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti! Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti!

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Olgun, Çelikten’in konuşmasındaki ‘’31 Mart'ta seçilecek olan İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’’ ifadesine atıfta bulundu. Milletvekili Olgun sözlerine, ‘’Konuşmasına başlarken Cenab-ı Allah söylettirdi sanırım meclis başkanımız, belediye başkan adayımızı belediye başkanı olarak ilan etti ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ diyerek başladı.

hakan şeref olgun

Yağcı, belediye binasının yerine ne yapmak istiyor? Yağcı, belediye binasının yerine ne yapmak istiyor?

Çok gezen birisi olduğunu söyleyen Milletvekili Olgun, Afyonkarahisar’ın hak ettiği noktada olmadığını söyleyerek, ‘’Afyonkarahisar’ın kabuğunu kırması gerektiğini düşünüyorum. Yönetim zihniyetinin kesinlikle değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple bir İYİ Parti olarak, Afyonkarahisar’ı iyi belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY