AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ramazan ayının manevi önemine vurgu yaparak, birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla duygularını paylaştı. Özkaya, Ramazan'ın manevi anlamını vurgulayarak, bu mübarek ayın birlik ve beraberlik içinde geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Özkaya'nın Mesajı

Ali Özkaya, mesajında, "Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu ve oruç ibadetinin farz kılındığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi. Ramazan ayının bereketi ve manevi atmosferine vurgu yapan Özkaya, bu ayda yardımlaşmanın önemine değindi.

Dayanışma ve Yardımlaşma

Özkaya, mesajında, "Bu mübarek ayda, yoksul Müslüman kardeşlerimizin yanında olmalı, yaşlı veya genç, fakir veya zengin demeden, paylaşmanın mutluluğunu yaşamalıyız" dedi. Ayrıca, dünyayı etkileyen COVID-19 salgını nedeniyle Ramazan'ın buruk geçeceğini ancak dua ve ibadetle bu sürecin atlatılacağını vurguladı.

Ramazan'ın Anlamı ve Önemi

Milletvekili Özkaya, Ramazan ayının sabır, açlık ve dayanışma gibi önemli değerleri hatırlattığını belirterek, bu ayın kurtuluşa vesile olması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan kurtuluş olduğunu hatırlattı.

Mesajının sonunda Özkaya, "Bu vesileyle Aziz hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm gönül coğrafyamızın Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK