İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olmayacağını duyurdu. Henüz yerel seçimlerin aday belirleme sürecindeyken İYİ Parti'nin bu kararı kamuoyu ile paylaştı.

İl Başkanlığı görevini sürdüren Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'yle yaptığı görüşmeler sonrasında, mevcut görevine devam etme kararını aldı. Partinin bu kararı, Mısırlıoğlu'nun il başkanlığını sürdürmesi ve yerel seçim çalışmalarında etkin bir rol oynaması yönünde açıklandı.

Açıklamaya göre; Afyonkarahisar İYİ Parti teşkilatının kuruluşundan bu yana büyük bir katkıda bulunan ve dört yıldır başarılı bir şekilde il başkanlığı görevini üstlenen Muhammet Mısırlıoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in onayı ile görevine devam edecek. Kendisi, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve partinin diğer yöneticileri ile birlikte, aday belirleme sürecinde önemli bir rol oynayacak ve yerel seçim zaferi için stratejik planlamalarda bulunacak.

Milletvekili Taytak’ın belediyelere desteği büyük! Milletvekili Taytak’ın belediyelere desteği büyük!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mısırlıoğlu'nun partideki önemi ve yerel seçimlerdeki kilit rolüne vurgu yaparak, Afyonkarahisar'daki tüm ilçe ve belde teşkilatlarının seçimden zaferle ayrılması için çalışacaklarını belirtti. Akşener, İYİ Parti'nin her daim milletin refahını öncelikli tuttuğunu ve 2024'teki yerel seçimlerde adayların bu anlayış çerçevesinde belirleneceğini ekledi. Mısırlıoğlu'nun bu önemli ve kritik görevleri başarıyla yerine getireceği konusunda güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.  FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran