AK Parti tarafından aday gösterilmemesini miting yaparak halka şikayet eden Kayacan’ın o tarihteki ifadeleri yankı uyandırmıştı.

AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’ AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’

Kayacan özellikle AK Parti Afyon Milletvekili olan Ali Özkaya’nın Belediye Başkanları listesinin yapılmasında etkin rol oynadığını ima ederek, Ali Özkaya’yı eleştirmişti.

Kayacan, ‘Dinarlı Ali yazar, Bolvadinli Veli bozar’ sözleriyle Özkaya’yı açıkça suçlamakla yetinmemiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da hakarete varacak cüretkar sözler kullanmıştı.

Kayacan Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Partiye katıldı.

Kayacan’ın AK Partiye katılmasının ardından Bolvadin İlçe Teşkilat Başkanı Bolvadinli Ömer Dayı ve arkadaşları görevden ayrıldılar.

Aynı şekilde İl Başkanı olan Bolvadinli Hüseyin Sezen’de görevden ayrıldı.

Siyasi kulislerde Fatih Kayacan’ın AK Parti'ye geçmek için şart olarak Bolvadin İlçe Teşkilatı ile İl Başkanının görevden alınmasını şart koştuğu konuşulmuştu.

Aradan 5 yıl geçti...

AK Parti Afyon'un en çalışkan Belediye Başkanları arasında yer alan İl Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i aday göstermez iken, Bolvadin’de on yıldır hiç bir hizmet üretemediği pek çok Bolvadinli tarafından dile getirilen Fatih Kayacan’ı tekrar aday gösterdi.

Kayacan’ın aday gösterilmesi Bolvadin de pek çok kişi tarafından tepki çekerken kadere bakın ki beş yıl önce Kayacan’a tepkili olan Milletvekilleri şimdi elleri mecbur bir şekilde Kayacan’a laf dahi edemez konuma geldiler.

Önceki gün İlimize gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingdeki konuşmasını tamamladıktan sonra Belediye Başkan adayları teker teker kürsüye çağrıldı.

İşte tam bu sırada ilginç bir görüntü objektifimize yansıdı.

Beş yıl önce Kayacan’ın aday gösterilmemesi için adeta çırpınan iki Milletvekilimiz Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven bu defa ortalarına Fatih Kayacan’ı alarak onun elini havaya kaldırdılar.

Bu görüntüye bazı Bolvadinliler, ‘Kayacan gücünü gösterdi, Milletvekillerini bile dize getirdi. Nereden nereye’ yorumunu yaptılar.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER