İscehisar’da Anneler Günü! İscehisar’da Anneler Günü!

AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak Hüseyin Ceylan Uluçay'ın adının duyurulmasının ardından, Koçak vatandaşlarla bir istişare toplantısı gerçekleştirmişti. Ancak Dr. Mahmut Koçak, toplantının ardından belirttiği tarihte herhangi bir açıklama yapmamıştı.
 
Koçak ile alakalı siyasi kulislerde farklı yorumlar yapılırken, Koçak'ın AK Parti'ye bir mesaj gönderme çabası içerisinde olduğunu ODAK yazmıştı. Spekülasyonlar sürerken Dr. Mahmut Koçak sessizliğini bozdu ve düşüncelerini paylaştı.

Koçak randevusuna da gitmedi… Koçak randevusuna da gitmedi…


Dr. Koçak, vatandaşa hitaben yaptığı açıklamada, AK Parti'den belediye başkan adayı olmanın kendisine nasip olmadığını duyurdu. Uzun süredir plan proje yürüttüğünü belirten Koçak, süreçte karşılaştığı yalan ve iftira kampanyalarına şahit olmanın hayret verici olduğunu ifade etti. Hukuk önünde hesaplaşacağını da vurguladı. Siyasi hayatı boyunca millete hizmet için çalıştığını ve hiçbir zaman şöhret ya da servet peşinde olmadığını dile getiren Koçak, bundan sonraki hayatını da aynı düsturla sürdüreceğini beyan etti. İtibarını zedelemek için yapılan çabaları milletin vicdanına bıraktığını ve bunlara karşı her zaman iyilikle cevap vermekten yana olduğunu kaydetti.

Mahmut Koçak kaçacak mı? Mahmut Koçak kaçacak mı?

Yapılan istişarelerin ardından vereceği siyasi kararların şahsına karşı başlatılan olumsuz kampanyalardan etkilenmeyeceğini belirtti. Tüm siyasi partilerden gelen adaylık tekliflerine teşekkür edip, bir ayrıştırıcı olmadığını, bu sürecin kendisini yorduğunu ve üzdüğünü dile getirdi. Her şeyden önce milletvekili ve aile değerlerinin yol gösterici olduğunu belirten Koçak, gönüllü hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizdi. AK Parti'nin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a başarılar dileyerek, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu açıkladı.

Dr. Mahmut Koçak, kendi sözlerini ve yaşanılan süreci, "Sizin sevginiz ve dualarınız her türlü makamın üstündedir" diyerek özetledi ve vatandaştan helallik istedi. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN