İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’da basın buluşması düzenledi. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un projelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen SGK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan iyileştirmeye değindi.

mehmet taytak

ODAK GAZETESİ YAZDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Grup Toplantısında emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri desteklemekle birlikte, emeklilerin daha fazlasını hak ettiklerine inandığını söylemesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla akşam saatlerinde emekli maaşlarına iyileştirme yapılmıştı. Odak Gazetesi bu olayı, ‘’Cumhur İttifakı sapa sağlam’’ başlığı ile gündeme taşımıştı.

odak gazetesi

CUMHUR İTTİFAKI SAPA SAĞLAM CUMHUR İTTİFAKI SAPA SAĞLAM

‘’Emekliler başımızın tacı’’ diye Milletvekili Taytak, ‘’İsteriz ki, hiç kimse muhtaç olmadan, çok rahat bir şekilde yaşasın. Zam sırasında da önce yüzde 37 civarında zam verildi, sonrasında yüzde 49’a yükseltildi. Yani devlet emeklileri unutmuş değil. Elinden geldiğince mutlaka yapılması gerekenle ilgili, her şeyi ortaya koyuyor. İl başkanımızla birlikte geçen aylarda, Afyonkarahisar’daki emekliler derneklerimizi ziyaret ettik. Onlar bizden bir şey rica etmişlerdi. Bunu grup toplantısında gündemi taşır mısınız diye. Hatırlayacaksınız, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli grup toplantısında konuyu gündeme taşıdı. Odak Gazetesi’de bunu yazdı.

mehmet taytak

HER SORUNU VE SIKINTIYI BİLİYORUZ

Afyonkarahisar’da vatandaşların sorunlarına hakim olduklarının altını çizen Milletvekili Taytak, ‘’Her sorunu ve her sıkıntıyı biliyor, en kısa zamanında gününde çözmeye çalışıyoruz. Biz illiyetçi hareket partisi olarak meydanlarda bizden yapılması istenenleri gündeme taşıyoruz. Genel başkanımı gruba taşıyor. Nihayetinde bunun zamanı ve bir süreci oluyor ve o süreç içerisinde yapılıyor’’ diye konuştu.

mehmet taytak

Kaynak: NURBANU SOY