Kurulduğu günden bu güne kadar yazılan sayısız haberleri ile bilgilerinin güncel ve doğru olduğunu her geçen gün kanıtlıyor. Yerel seçimler öncesi merak edilen Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarını resmiyete kavuşmadan önce duyuran ODAK Gazetesi, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak Alper Yağcı’yı göstermesi ile haberlerinin doğruluğunu bir kez daha tescilledi.

ALPER YAĞCI'YI İLK KEZ ODAK DUYURDU

İYİ Parti’de Alper Yağcı kesinleşti! İYİ Parti’de Alper Yağcı kesinleşti!

İYİ Parti’de İl Genel Meclis üyeliği yapan Alper Yağcı, hazırladığı özel bir video ile 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığını ilan eden ilk isim olmuştu. Belediye Başkanlığına aday adayı olması yönünde dikkatleri çeken Alper Yağcı’nın adaylık durumunun kesinleştiğini ilk olarak ODAK Gazetesi 18 Aralık 2023 tarihinde duyurmuştu.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı Gerçekleşiyor!

İYİ Parti Afyon’da Adayını Belirledi İYİ Parti Afyon’da Adayını Belirledi

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, ODAK Gazetesine yaptığı özel açıklamayla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayının Alper Yağcı olduğunu söyleyerek ODAK Gazetesi’nin doğru ve tarafsız haberciliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ