Afyonkarahisar'da elektrik dağıtımı ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam eden Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), son bir yılda merkezde ve ilçelerdeki 338 köyde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Şirketin Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, yapılan çalışmaların şebeke arızalarında önemli bir azalmaya neden olacağını öngördüklerini belirtti.

GÜVENLİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ELEKTRİK ARZI HEDEFLENİYOR

OEDAŞ, Afyonkarahisar'da yaklaşık 752 bin kişiye güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için faaliyet gösteriyor. Şirket, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürerek, köylerdeki elektrik şebekelerini güçlendiriyor.

ÇALIŞMALARIN KAPSAMI VE HEDEFLERİ

OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, yapılan bakım onarım çalışmalarının şebeke arızalarını azaltmayı ve elektrik kapasitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Demir, şehrin her bölgesine ulaşmayı amaçladıklarını ve son bir yılda 338 köyde çalışma gerçekleştirdiklerini vurguladı.

HİZMETTEN YARARLANMA OLANAKLARI

Afyonkarahisar'da Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı! Afyonkarahisar'da Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı!

Özel trafolu elektrik abonelerinin de bu çalışmalardan yararlanabileceğini açıklayan Demir, OEDAŞ'ın çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla tüm vatandaşların hizmetlerinden yararlanabileceğini belirtti. ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, OEDAŞ 186 mobil uygulaması, internet sitesi ve e-posta hizmetlerinin yanı sıra tüketici hizmet merkezlerinin de vatandaşlara hizmet verdiğini ifade etti.  

Kaynak: BÜLTEN