İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı AK Parti Belediye Başkan Adaylığının düşürülmesi için seçim kuruluna başvurdu.

Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti! Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti!

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Aralık’ta il başkanlığından ayrılması gerektiğine işaret eden Mısırlıoğlu, ODAK’a konuştu.

Mısırlıoğlu, “AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın, 1 Aralık’ta görevden ayrılması gerekirdi. Tüm kamuoyu şahit ve elimizde belgeler mevcut, görevden ayrılmadığı gibi il başkanlığı sıfatıyla milletvekili ve belediye başkan adaylarını yanına alarak toplantı yapmış, il başkanlığı sıfatıyla toplantılara katılmış. Kanunlar herkes için var ben yaptım oldu mantığıyla yasa dışı parti tüzüklerini de çiğneyemezsiniz. Afyon halkı sandıkta hesabını soracak. Yirmi yıldan bu yana AK Parti Afyon’u yönetiyor. Soruyorum Afyon halkına 3-5 alt geçitten başka öve öve bitiremedikleri AK Parti belediyeciliğinin Afyon’a yaptığı ne vardır? Aylarca ben aday olmak istemiyorum deyip adeta istemem yan cebime koy diyen Uluçay, görünüşe göre hedefine ulaştı. Bu gayrı yasal adaylığı İYİ Parti olarak iptal ettirmek için gereken yasal tüm haklarımızı kullanacağız” dedi.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER