AK Parti eski ilçe başkanına tepki: Buraya da göz diktiler! AK Parti eski ilçe başkanına tepki: Buraya da göz diktiler!

Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesi'nde çöp konteynerlerı olmasına rağmen çöplerin yere atılıp, çöp yığınının meydana gelmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

ÇÖPLER

UTANÇ VERİCİ!

Erenler Mahallesi’nde oturan bir öğrenci, “Bu çöpü yerlere atıp, biriktiriyorlar anlamıyorum! Çevreyi temiz tutmak hepimizin sorumluluğudur. Bu yapılanlar utanç verici. Öğrenciyiz diye pislik içerisinde mi oturmamız gerekiyor? Öğrenciye bunu neden reva görüyorlar?” şeklinde konuştu.

ÇÖP

YAZIKTIR GÜNAHTIR!

Erenler Mahallesi’nde oturan bir vatandaş, “Konteynerler varken çöpü yerlere atıp, çöpleri biriktiriyorlar anlamıyorum! Çevreyi temiz tutmak hepimizin sorumluluğudur. Bu yapılanlar utanç verici. Çöpleri bir yığın haline getirmek ne demek! Kendi yaşadığımız yeri, çevremizi temiz tutmamız gerekirken bu yapılan şey rezaletlikten başka bir şey değil. Burada çoğunluk öğrenci oturuyor ve bu yapılanlar hem mahalle sakinlerine hem de dışarıdan buraya okumak için gelen öğrencilerimiz için büyük saygısızlık. Yazıktır günahtır” şeklinde tepkisini dile getirdi.

2E2D445C 8194 4Fa3 B7E9 B3Eb4B5698E5

YETKİLİLER BİR AN ÖNCE İLGİLENSİN!

Çevrenin temizliğine daha dikkat edilmesini dile getiren mahalle sakinleri ve öğrenciler bu durumla ilgili yetkililere seslenerek, “Gereken önlemler bir an önce alınmalı. Burası Erenler diye Afyonkarahisar’dan ayrıştırılmamalı” dediler.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER: TUĞBA ÖZKAN