Şehit babası dualarla uğurlandı! Şehit babası dualarla uğurlandı!

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mısri Mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği 'Kentsel Yenileme' buluşmasında, talep ve önerileri dinleyerek mahalle sakinlerinin görüşlerini paylaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ile Telefon Görüşmesi

Uluçay, mahalle sakinleriyle paylaştığı kentsel yenileme projesinin detaylarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile telefon görüşmesinde de aktardı. Özhaseki, görüşmede, "Afyonkarahisar'da kentsel yenileme yapacak tek kişi Hüseyin Ceylan Uluçay'dır ve tek parti de AK Parti'dir" dedi.

Projeye Destek ve Vaatler

Özhaseki, geçmiş dönemde yapılan çalışmaları değerlendirerek, vatandaşların daha iyi konutlarda yaşamalarını sağlamak için atılan adımlara vurgu yaptı. Uluçay ile birlikte, vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak kentsel yenileme çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtti. Maddi olarak vatandaşlara yük olmadan, sağlıklı, konforlu ve depreme dayanıklı evlerin anahtarlarını teslim edeceklerini ifade etti.

Destek İsteklerine Vurgu

Özhaseki, kentsel dönüşüm ve yenileme konularında Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) gelen destek taleplerinin olmadığını belirterek, AK Parti'nin bu konuda öncü olduğunu ve projenin Afyonkarahisar'a en iyi şekilde sunulacağını vurguladı.

Sonuç ve Vaatler

Afyonkarahisar'da kentsel yenileme projelerini başarıyla hayata geçireceklerini söyleyen Özhaseki, Uluçay başkanlığındaki AK Parti yönetiminin bu konuda gerekli iş birliğini yaparak vatandaşların memnuniyetini sağlayacağını belirtti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN