Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bugün İlimize geliyor.

AK Parti'nin seçim çalışmalarına da katılacak olan Bakan Göktaş’ın Afyon halkının taleplerini dinleyeceği ve bu konular ile ilgili olarak ta Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyon Milletvekilleri ile istişare edeceği öğrenildi.

AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’ AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’

AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya ODAK’a yaptığı özel açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı hemşerimiz Mahinur Özdemir Göktaş’tan Afyon için ilk madde olarak Huzurevi konusuna değineceklerini ve bu konuda bazı önerilerini aktaracaklarını söyledi.

Özkaya, ‘Hemşerimiz Mahinur Özdemir Göktaş’ın Bakan olması Afyon ve Afyonlular için bir şans. Bu şansımızı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Afyon olarak ilk talebimiz Huzurevi inşaatı konusu. Mevcut yerine yenisini yapacağız. Bilindiği gibi Huzurevlerinin hemen yakınlarında hastane yerleşkelerinin olması önemli. Bu nedenle Huzurevinin yeri gayet güzel. Burası içinde 460 Milyon TL lik ödeneğimiz hazır. Hızlıca bunu yaparak bir an önce hizmete açmayı planlıyoruz’ dedi.

Özkaya hedeflerinin Afyon'un orta ve büyük ölçekteki tüm ilçelerinde Huzurevleri inşa etmek olduğunu ve bu Huzurevlerinin en modern olması yönünde çalışmalarını yapmakta olduklarını söyledi.

AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya, ‘Huzurevi ihtiyacı hususunda Afyon'un tüm ilçelerinde araştırma yapıyoruz. Öncelikle büyük ölçekli ilçelerimiz başta olmak üzere hızlıca bir çalışmaya başlayacağız. En modern şekilde yapılmalarını ve çevre düzenlemeleri ile gerçekten huzurlu ortamların oluşmasını sağlayacağız. İkinci etapta orta ölçekteki ilçelerimizde Huzurevlerini inşa edeceğiz. Bakanımızla bu hususları ayrıntılı şekilde görüşeceğiz’ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ