AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, partisinin belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın çalışmalarına desteklerini sürdürüyor. Fatih ve Eşrefpaşa mahalle sakinleriyle gerçekleştirildiği mitingde konuşan Milletvekili Özkaya, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı hedef aldı.

ali özkaya

‘DEM’CİLERE ÇAKARAK OY ALIRIM DİYE Mİ DÜŞÜNDÜN?’

CHP’nin Genel Başkanı Özel’in katılımıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği mitinge katılan kişi kadar, AK Parti’nin mahalle mitingine katılım olduğunu söyleyen Özkaya, Burcu Köksal’ı adeta soru yağmuruna tuttu.

Milletvekili Özkaya, ‘’CHP’nin adayı hanımefendi Afyonkarahisar DEM, HDP olmadığını yeni mi öğrendi? DEM’cilerle mecliste dip dibe oturuyorsun. Bugüne kadar onlarla ilgili tek kelime söz söylemedin. Afyonkarahisar milliyetçi, Afyonkarahisar muhafazakâr ben bu şehrin insanından DEM’cilere çakarak oy alırım diye mi düşündün? Tabi DEM’cilerle yönetmeyeceğim dedi ama iş sosyal medyaya düşünce DEM’cilerden fırçayı da yiyince üstüne bir de büyük şehirleri kaybederiz korkusuyla geri vitese taktılar. Genel başkanını arayıp, ‘Yanlış söyledim aman başkanım sen düzelt’ diyor. Bunların entrikaları bitmez gece de işler karışınca Ekrem İmamoğlu çıkıyor, ‘Onu atın partiden’ diyor. Yahu sen de belediye başkan adayısın o da belediye başkan adayı çıkıp da hadi oradan sen kimsin demiyorsun. Bir de diyor ki, ‘Ben DEM’cilerle Afyonkarahisar’ı yönetmeyeceğim.’ Afyonkarahisar’ın hangi belediye başkanı DEM’cilerle yönetti bu şehri? Yalan söyleyerek bu memleketin muhafazakâr seçmeninden oy almaya çalışıyorsun” dedi.

İstifa et! İstifa et!

‘AFYONKARAHİSAR SANA EMANET EDİLİR Mİ?’

Özkaya, Burcu Köksal’ın LGBT’cileri mecliste ağırladığını söyleyerek, toplantılar yaptığını söyleyerek, ‘’Sonra da çıkıp Afyon’a kadın eli değecek diyorsun. Afyonkarahisar’ımızın mert kadınları ile yiğit kadınlarının eli zaten değiyor bu şehre. Bizde hanımefendilerin kibarlığından nezaketinden mutluyuz. Lakin sen değdiğin yeri yeşertmiyorsun değdiğin yeri yıkıp geçiyorsun berbat ediyorsun. Daha bir günde Türkiye’yi karıştırdın. Afyonkarahisar sana emanet edilir mi? Tabi sen mi yönetmeye talipsin yoksa yakınındaki birisi mi bunu sormak lazım. Kimin yönetmek istediğini de herkes iyi biliyor. Afyonkarahisar halkı bu işlere pabuç bırakmaz sana da notunu da verir. Camileri yıkıp yerine heykel yapan heykel tüccarlarına bu memleket bırakılmaz. Zaten yapacağı işlerden biri de heykel müzesi. Bunlarda hayali proje çok, vaat çok icraat yok’’ diye konuştu.

Kaynak: FATMA SEDA CAN