İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

Tarih boyunca Türk toplumunun bağımsızlığını korumak, varlığını ilelebet daim kılmak maksadıyla kahramanlık destanları yazdığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Yüzyıllar boyunca milletimizin kahramanlığının kaynağı, bayrak, vatan, din ve millet olmuş, bu uğurda şehitlik ve gazilik ile şereflenmiştir. Büyük bir aşk ve iman ile her zaman cepheye koşan şanlı gazilerimiz gönlümüzün en müstesna yerinde yer aldığı gibi bizlere fedakârlığı ve kahramanlığı gösteren yaşayan abidelerdir.”

Milletvekili Özkaya, “Gazilerimiz her zaman bizim başımızın üstünde yerleri vardır, onların sorunlarını, sıkıntılarını ve dertlerini kendi derdimiz olarak gördüğümüzü ifade ederek, her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini özellikle belirtmek istiyorum.  1921 yılında Gazi Mustafa Kemal’e Gazi ünvanı verilmesi ile kutlanılmaya başlanılan Gaziler Günü’nde, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimiz başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm Şehitlerimiz ve Gazilerimizin ailelerine saygılarımı sunuyorum” dedi. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran