AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Seçimleri nedeniyle partisinin adayları için sahadan ayrılmıyor. Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar Merkez ve Dinar’da partisinin adaylarına destek için ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisar’ın tarihi yatırımlara kavuşacağını ifade ederek, muhalefetin vaatlerinin hayal olduğunu söyledi.

‘MUHALEFET HAYAL SATIYOR’

Milletvekili Özkaya açıklamasında, belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın örnek bir şahsiyet olduğunu ve Afyonkarahisar’ın potansiyelini artıracaklarını söyledi. AK Parti’nin milletinden güç aldığını söyleyen Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar için hayal bile edilemeyenleri AK Parti’nin gerçekleştirdiğini vurguladı.

Milletvekili Özkaya, ‘Uluçay başkan ile daha büyük atılımları Afyonkarahisar’da yapacağız, şehrimizin potansiyelini artıracağız. İstihdamdan, üretime, sosyal belediyecilikten kültüre her alanda önemli projelerimizi yeni dönemde bugüne kadar yaptıklarımıza ilave olarak yapmaya devam edeceğiz. Ne yazık ki muhalefet hayal satmak dışında, AK Parti döneminde her geçen gün daha da büyüyen şehrimizin problemlerine çözüm üretmek bir yana dursun, popülist hayalci vaatler ile milletimizi aldatma yolunu seçiyor. Biz iddia etmiyoruz, gördüğümüzü söylüyoruz. CHP yönetimindeki belediyelerin hali ortada. Bunların hizmet diye bir derdi yok, bol keseden attıkları vaatlerin yüzde 5’ini bile hayata geçirmeleri mümkün değil” dedi.

‘CHP’YE SANDIKTA TOKADI ATACAK’

Milletvekili Özkaya, AK Parti ile Afyonkarahisar’ın merkez, tüm ilçe ve beldelerinde eşsiz yatırımların gerçekleştirildiğini söyleyerek, Özgür Özel’in bedelli askerlik yapanlara yönelik söylemlerine de tepki gösterdi.

Milletvekili Özkaya,  “Toplumu her fırsatta ayrıştıran bu zihniyet terör örgütlerinin siyasi uzantılarına gösterdiği hoşgörüyü milletimize gösteremiyor. Sırf seçim kazanmak için ülkemizin birliğini tehdit eden yapılarla bir araya gelmekten çekinmeyen kirli ittifaklarla seçim kazanmayı düşünenler kalkıp, herhangi bir sebep ile bedelli askerlik ile vatani görevini ifa eden kardeşlerimize vatan haini ithamında bulunuyor. Bu CHP zihniyetinin tarihine baktığımız da görüyoruz ki bu milleti hiçbir zaman sevemediler. Teröristlere gösterdikleri müsamahayı milletimize gösteremediler. Şimdide utanmadan milletimizin desteğini bekliyorlar. Biz AK Parti olarak milletimize ve vatanımıza göz dikenler ile kazanmaktansa kaybetmeyi yeğleriz. Rabbim bu insanlara fırsat vermesin bunların hizmet derdi yok, bunların memleket derdi yok tek dertleri koltuk. Koltuk için her şeyi yaparlar. Ancak Afyonkarahisar’ın aziz insanları DEMlenerek seçim kazanmayı hayal eden CHP’ye sandıkta tokadı atacak’’ ifadelerini kullandı.

‘MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ’

Tek gayelerinin Afyonkarahisar’ın Merkezi hükümet ve yerel yönetimin uyumu ile elde ettiği ivmenin daha da büyüyerek devam etmesi olduğunu söyleyen Milletcvekili Özkaya,  Afyonkarahisar’ın birçok tarihi sorununu AK Partili Belediye ve Merkezi hükümetin uyumu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle çözüme kavuşturduklarını vurguladı.

Taytak net konuştu: Sizlere güvenenleri üzmeyeceksiniz! Taytak net konuştu: Sizlere güvenenleri üzmeyeceksiniz!

Afyonkarahisar için sırada şehrin istihdamı başta olmak üzere birçok alanda daha ileri bir noktaya taşınması için çalışmak olduğunun altını çizen Özkaya, ‘’Milletimize güveniyoruz. Milletimizin feraseti ile Ankara’da Demlenip, Afyonkarahisar’da milliyetçi takılanları sandığa gömeceğiz” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ