İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

Afyonkarahisar’a yatırımlar sürüyor.  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Çay ilçesinde kurulacak fabrikanın müjdesini verdi. Türkiye’nin önemli markalarıyla ön protokolü imzalanan proje kapsamında yapılacak olan fabrika istasyon mevkisine yaklaşık 23 bin metrekare arsa üzerine meyve işleme ve reçel fabrikası kurulacak. Yatırım değeri 100 milyon TL olan fabrikada yüzlerce kişiye ekmek kapısı olmasının yanı sıra aynı zamanda çiftçilerin yetiştirdiği ürünlerin değerinde alınmasını sağlayarak çiftçinin de yüzünü güldürecek.

PROJE UMUT VERİCİ

Milletvekili Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeşil Çay’ımıza hayırlı olsun” ifadeleriyle bu yatırımın kente hayırlı olmasını temenni etti. Yeni yatırımın kentin gelişimine ve sosyal yaşam kalitesine katkı sağlayacağı belirtildi. Özkaya, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese de teşekkür etti. Bu gelişme, şehrin geleceği için umut verici olarak değerlendirilirken Afyonkarahisar'da yaşayanlar için olumlu bir gündem maddesi oldu.N\S

Editör: Nurbanu Soy