Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti! Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti!

Yoğun bir program ile çalışmalarına devam AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ziyaret ettiği noktalarda vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üreterek, AK Parti adayları için destek istiyor.

Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın AK Partili Belediyecilik anlayışı ile çağ atladığını ifade etti. 2004 yılından günümüze kadar AK Partili Belediye Başkanları ile yakalanan merkez ve yerel yönetim uyumu sayesinde Afyonkarahisar’a pek çok eser kazandırdıklarını söyleyen Milletvekili Özkaya, yeni dönemde partisinin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte bu hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

ali özkaya

‘DEM İŞBİRLİKLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR’

Afyonkarahisar’da Merkez ve geriye kalan 59 seçim bölgesinde vatandaşın hizmetine talip olduklarını söyleyen Özkaya, ‘’Adaylarımız ve hükümetimiz ile muazzam işler yapacağız. Bugüne kadar halkımızı aldatan olmadık ama ne yazık ki bir oy uğruna halkımızı uçuk vaat ve yalanlarla kandırmayı hedefleyenler, yaptıkları kirli pazarlıklarının üstünü kapatmak için girmedikleri kılık kalmıyor. İkinci iski skandalı gibi saydıkları para kuleleri başta olmak üzere DEM işbirlikleri gibi birçok pis işleri gün yüzüne çıkıyor, bunların hepsini milletimiz görüyor biliyor’’ dedi.

Vatandaşın sandıkta cevap vereceğini vurgulayan Milletvekili Özkaya, CHP’nin yönettiği belediyelerde hizmet olmadığını kuru laftan ibaret olduğunu da sözlerine ekledi.  

“GELDİ İSMET KESİLDİ KISMET”

CHP’nin AK Parti’nin sağladığı hizmetlerinin devamını dahi sağlayamayacağını söyleyen Milletvekili Özkaya, ‘’Tutturmuşlar bir tekerleme Afyona kadın eli değecek diye. Hoş, zaten Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin başarılı idarecilerinden olan Kübra Güran Yiğitbaşı’nı şehrimize vali olarak atayarak Afyonkarahisar’a kadın elini değdirdi. Valimizde üstün gayretleri ve çalışmalarıyla şehrimize çok güzel yakıştı. Ancak ehliyet ve liyakat olmadıktan sonra bağırıp çağırmaktan başka marifeti olmayan birinin eli değse ne olur, değmese ne olur. Afyon’da eskilerin bir sözü vardı herkes iyi bilir, “Geldi ismet kesildi kısmet” diye. O bakımdan CHP’nin eli Afyonkarahisar’a değmesin yeter” diyerek muhalefete yüklendi.

Kaynak: NURBANU SOY