İlimizin Özel Hastanelerinden Afyon-Akşehir ve Kütahya Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, TED Koleji Afyon Yönetim Kurulu Başkanı, BIGCHEFSS Afyon işletmecisi ve pek çok yatırımları ile ilimizin en başarılı iş adamları arasında yer alan, Afyon siyasetinde son Milletvekilliği seçimlerinde adından sıklıkla söz ettiren ve siyasete girmesiyle birlikte herkesi şaşırtan, kendisine ‘Ronaldo’ nitelemesi yapılan Dr. Mustafa Enis Arabacı’nın ilimiz iş dünyasındaki söz sahipliğinin yanı sıra ilimiz siyasetinde söz sahibi olmak istediği son atağı ile netleşti.

Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi? Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi?

İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Alper Yağcı’ya İYİ Parti tarafından Afyon Belediye Başkanlığına aday olarak gösterildiği takdirde ‘Maddi-Manevi’ tüm desteği vereceği ve seçilmesi için de tüm imkanlarını seferber edeceğini bizzat söylediği belirtildi.

İYİ Partili Alper Yağcı’nın Dr. Mustafa Enis Arabacı ile görüşmesinin ardından çalışmalarına daha da hız verdiği ve parti içerisinde atağa geçtiği de gözlemleniyor.

Siyasi kulislerde yankılanan Arabacı-Yağcı dirsek temasının yorumlamasını yapan ilgililer; ‘Mustafa Enis Arabacı ilginç bir kişi. Zaman zaman aldığı bireysel kararlar ile kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor. Başında bulunduğu şirketleri iyi bir noktaya taşımış olmanın verdiği bir şımarıklık olduğu ve hırslarına hakim olamadığı gözlemleniyor. AK Parti’ye karşı bu hasmane tutumunun nedeni merak ediliyor. Milletvekilliği seçimi öncesinde Millet İttifakı’nın iktidara geleceğini hesap ederek bir yön çizdi kendisinde ama, düşündüğü gibi olmadığını görmesine rağmen halen daha ısrarla o yönde hareket etmesinin başkaca nedenleri olduğunu düşünüyoruz. Halbuki hem eski Bakan Veysel Eroğlu, hem de AK Parti’nin tüm ilgilileri Afyonlu olması nedeniyle kendisine ve şirketlerine hiç kimselere yapmadıkları kadar ilgili davrandılar ve her alanda önünü açtılar. Demek ki Doktor Arabacı’nın hesabı başka olsa gerek’ dediler.

Bilindiği gibi Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Mustafa Enis Arabacı son Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı olmuş ve yapılan ön seçim sonrasında ikinci sıradan Milletvekilliğine aday gösterilmiş, ama seçilememişti.

ODAK ÖZEL HABER / MEHMET EMİN GÜZBEY

Editör: Fadime Özkaran