Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumunun olumlu yönde ilerlediğini ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü açıkladı.

Cübbeli Ahmet hayatını mı kaybetti? Cübbeli Ahmet hayatını mı kaybetti?

Kadir Inanır

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçen pazar Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan İnanır'ın tıkalı beyin damarının açıldığını ve ardından yoğun bakıma alındığını belirtti.

Kadir İnanır'ın Durumu Nasıl?

Koca, İnanır'ın bugün saat 20.00 itibarıyla uyandırıldığını ancak vücudunun henüz bu durumu tolere edemediği için entübe edilmeye devam ettiğini dile getirdi. Hastanın motor hareketlerinin başladığını ve genel durumunun iyiye gittiğini belirtti. Yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ve uyandırma sürecinin devam ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan Türk genci telefonla aradı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan Türk genci telefonla aradı!

Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyileşme sürecinde olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda titizlikle sürdürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Bu şartı sağlayanın faturası devletten! Listede adı olanlar fatura ödemeyecek Bu şartı sağlayanın faturası devletten! Listede adı olanlar fatura ödemeyecek

Kaynak: AA