Otistik Çocuklar Derneği, Toplantıda Buluştu Otistik Çocuklar Derneği, Toplantıda Buluştu

Sağlık Bakanlığı’ndan 419 Sürekli İşçi Alımı! Kura Çekilişi Tarihi ve Saati Belli Oldu!

Sağlık Bakanlığı, Merkez ve Taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere eski hükümlü veya TMY kapsamındaki kişiler için 419 Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden 4-8 Aralık tarihleri arasında alındı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kurası Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı, 419 Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımı için kura çekilişi yapacak. Kura çekilişi, 22 Aralık Cuma günü saat 09:00-18:00 arasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Kura çekilişi, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak. Kura çekilişi, noter huzurunda ve kamuya açık olarak yapılacak.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Nereden Öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı, 419 Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımı için kura çekilişi sonrasında asil ve yedek listeleri açıklayacak. Kura sonuçları, https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden duyurulacak. Kura sonuçlarına göre asil olarak belirlenen adaylar, istenilen belgeleri belirtilen süre içinde ilgili birimlere teslim edecek. Belgeleri eksik veya yanlış olan adaylar, işe alınmayacak. Asil adaylardan işe başlamayanların yerine ise yedek adaylar çağrılacak.

Sağlık Bakanlığı, 419 Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımı ile ilgili tüm duyuru ve bilgilere https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi