Burada bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl; “Bugün Sandıklıspor futbol takımımızı ve yöneticilerini misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizler, Sandıklı ilçemizin gururu ve temsilcilerisiniz. Sporun bir araya getiren gücünü her zaman takdir ediyoruz. Başarılarınız ve fedakarlıklarınız, genç sporcularımıza ilham kaynağı oluyor ve ilçemize heyecan veriyor” dedi.

“SİZİNLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ!”

Sporun yaygınlaşması için sporcularla birlikte hareket ettiğini ifade eden Başkan Çöl; “Sizler, sadece sahada değil, aynı zamanda Sandıklı'mızın bir parçası olarak büyük bir rol oynuyorsunuz. Sandıklı'mızda sporun ve sportmenlik değerlerinin yaygınlaşması için sizinle birlikte hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sporcuların başarılarını sürdürmeleri için ellerinden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Çöl, “Yaptığınız çalışmalara olan inancımızı ve desteğimizi yineliyoruz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu nazik ziyaretiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, uzun lig maratonunuzda sizlere başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. \\T.Ö

Alışveriş kolaylaşacak! Alışveriş kolaylaşacak!

Editör: Tuğba Özkan