Milli Emlak’tan fırsat treni yola çıktı! KDV’siz 4 Bin TL’ye arazi satılacak Milli Emlak’tan fırsat treni yola çıktı! KDV’siz 4 Bin TL’ye arazi satılacak

Şanlıurfa Akçakale'de kargir ev icradan satılıktır. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/12 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 No'lu Taşınmazın Özellikleri:

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi, Yeni Mahalle(İmar) Mahallesi, 249 Ada 2 Parselde kayıtlı taşınmaz imar sınırları içerisinde olup mevcut durumda zemin katlardan oluşan 3 adet kargir yapı olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz ilçe merkezine yaklaşık 1km mesafede olup bulunduğu bölge de 1-2 katlı müstakil yapılar bulunmaktadır. Sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul market vb. sosyal ihtiyaçlar yakın mesafededir. Çevresinde Akçakale-Şanlıurfa yolu, Süleymanşah Cami ve iş yerleri bulunmaktadır. Elektrik, su, telefon, atık su gibi altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.(Ayrıntılı bilgi dosyasındadır.)

Adresi: Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi, Yenmimahalle(İmar), 249 Ada, 2 Parsel Akçakale / ŞANLIURFA

Yüzölçümü: 982,52 metrekare

İmar Durumu: 1/1000’lik uygulama imar planı dahilindedir

Kıymeti: 1.734.173,50 TL

KDV Oranı: %20

Kaynak: ilan.gov.tr