İscehisar'da yerel seçimlere doğru yaklaşırken, siyasi atmosfer giderek geriliyor. AK Parti'nin İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban hakkında ortaya atılan skandal iddia, ilçenin gündemini bir anda değiştirdi.

Yapılan iddiaya göre, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban’ın yıllar önce yanında çalıştırdığı engelli bir vatandaşı vinç kumandasıyla dövdü. AK Partili İlçe Başkanı Metin Balaban'ın engelli bir vatandaşı darp ettiği iddiaları ise seçim öncesi siyasi gerginliği doruğa çıkardı.

AK Parti eski ilçe başkanına tepki: Buraya da göz diktiler! AK Parti eski ilçe başkanına tepki: Buraya da göz diktiler!

"ÇİRKİN İFTİRAYA MARUZ KALDIK"

AK Parti İscehisar İlçe Başkanlığı, ortaya atılan skandal iddialara karşı bir açıklama yaparak, ilçe başkanlarının ve teşkilat üyelerinin çirkin iftira ve karalama kampanyasına maruz kaldığını belirtti. 

Yapılan açıklamada, ‘’Bir süredir ilçe başkanımız ve teşkilat üyelerimiz hakkında yürütülen çirkin iftira ve karalama kampanyaları malumunuzdur. Bu göreve geldiğimiz günden beri ilçemiz, köylerimiz ve burada yaşayan bütün insanlarımız için de elimizden geldiğince çalıştık. İscehisarımızın her ferdinin parti gözetmeksizin yanında olduk. Elbette eksik kaldığımız veya acizane üstesinden gelemediğimiz İşler de olmuştur. Bizim için İscehisar ne ise Çalışlar köyümüz de diğer bütün köyler ve kasabamızda odur. Geç kaldığımız hizmetlerimiz elbette olmuştur fakat hiç bir köylümüz için Ak Partili olmasa bile kötü niyet de beslemedik. Siz değerli hemşehrilerimizden ricamız bildiğiniz veya duyduğunuz ne ise önce ispat etmelerini isteyin ve sonra da konu ile ilgili bizimle irtibata geçin ki doğru bilgiyi bir de bizden dinleyin. Seviyeli olan her türlü eleştirilere açığız. Lakin iftira ve karalamalara karşı bu alçaklığa da ilçe yönetimimiz olarak asla müsaade etmeyiz. Biz bu iftira atan şahsiyetlere inat ilk günkü aşkla İscehisar için çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinin yalan, iftira ve karalamalardan uzak İscehisarımızı kalkındıracak projelerin yarıştığı bir seçim olması temennisiyle şimdiden diğer partilere ve adaylara başarılar dileriz’’ ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ