2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik Geleneksel Çocuk Oyunları ve fiziksel aktivite etkinliği düzenledi. Alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler eğlenceli oyunlar oynayarak hem spor yapmanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkardı.

Etkinlik kapsamında öğrenciler geleneksel çocuk oyunlarını oynarken aynı zamanda sporun önemini de öğrendi. Antrenörler öğrencilere spor yapmanın sağlıklı yaşam için ne kadar önemli olduğunu anlattı ve düzenli spor ve egzersiz yapmanın vücuda faydalarını aktardı.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen etkinliği yakından takip edere “Bizler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini önemsiyoruz. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de spor yapmanın faydaları hakkında bilgi sahibi oldu. Etkinlikte emeği geçen antrenörlerimize, spor uzmanı arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi… Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi…

Editör: Cemile Kaytan