Sülün Beldesi Belediye Meclis Üyesi İsmail Badak, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığına yaptı. Badak, arkadaşlarıyla birlikte başvuruda bulunarak, beş senedir belediye meclis üyesi olarak beldede hizmet ettiğini, bilgi, birikim ve tecrübelerini Sülün'ün kalkınması ve gelişmesi için kullanacağını söyledi. Badak, ayrım yapmadan, kul hakkına girmeden ve adil bir şekilde hizmet etmek için mücadele edeceğine söz verdi.

CHP'li Mustafa Karanfil’in Kızı Belediyede ne Sorumlusu Oldu? CHP'li Mustafa Karanfil’in Kızı Belediyede ne Sorumlusu Oldu?

DOSDOĞRU OLMAK

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar ise, belediye başkan adayı olmanın her babayiğidin harcı olmadığını belirtti. Partilerinin şampiyonlar liginde bulunduğunu ifade eden Çağlar, ebedi siyasi liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Bir tek kabahatimiz var, ok gibi dosdoğru olmak" sözünü hatırlattı. Dosdoğru olan aday adaylarıyla birlikte Afyonkarahisar'a, ilçe ve beldelerine hizmet etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. N\S

Editör: Nurbanu Soy