Kariyer Günleri Kapsamında Konferans Düzenlendi! Kariyer Günleri Kapsamında Konferans Düzenlendi!

Aynı zamanda Bolvadin ilçesine kapalı spor salonu yapılması talebini de komisyona sunarak, önerinin gerçekleşmesi için destek istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken partisinin adına söz alan Milletvekili Taytak, öncelikle yüksek öğrenim gören gençlerin KYK yurtlarında konaklama imkanı bulabilmesi ve milli sporcuların gösterdiği başarılar için teşekkür etti.

Taytak sözlerine: "Üniversiteleri kazanan öğrencilerimizin dışarıda kalmadan, ailelerinin güvende olduğunu bildiği KYK yurtlarına yerleştirdiğiniz evlatlarımızın huzurunu gördüm. Milli Takımlarımız son dönemde pek çok başarılı sonuca imza attı, Milli Sporcularımız bizleri gururlandırdı. Bu güzel neticeler için Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve tüm ekibini gönülden tebrik ediyorum" şeklinde devam etti.

Ayrıca, Milletvekili Taytak'ın dile getirdiği bir diğer konu da, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinin kapalı spor salonu ihtiyacı oldu. Taytak: "Bolvadin ilçemizin kapalı spor salonu ihtiyacı bulunmakta ve bu konuda da sizleri bilgilendirmek istiyorum. Geçen haftalarda ziyaret ettiğim Bakanlıkta konuyu gündeme getirmiştim. Bu talebimizin de en kısa sürede yerine getirileceğine dair umutluyum" şeklinde konuştu.

CEMİLE KAYTAN 

Editör: Cemile Kaytan