Milliyetçi Hareket Partisi Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Yüzlerce vatandaş Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı coşkuyla karşıladı.

MHP Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, MHP Sülümenli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Varol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLGİLENEN OLMAYINCA İŞ YARIM KALIYOR

Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Siz bu işi bitirmişsiniz. Geçen dönem kıymetli bir kardeşimiz gene bu beldeden adaydı, kendisi çok az bir oyla kaybetmişti ama gene bir kardeşimize nasip oldu. Bu sefer tamam. Sülümenli Afyonkarahisar’a, merkezimize çok yakın. Sülümenli sosyal bir belediyecilikten nasibini almayan bir yapı içerisinde devam etti. İlgilenen olmayınca iş yarım kalıyor. Ama ben işin peşini bırakmam. Ben yaparız derim Allah’ta nasip eder ve yaparız.”

ADİL, GÜVENİLİR VE DÜRÜST BİR BELEDİYE

MHP’nin 17 belediyesi olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, “Her gittiğimiz beldede, ilçede belediye başkanlarımız o kadar çok şey yapmışlar ki, hepsine de dokunmuşuz. Bakanlıktansa bakanlıkla görüşmüşüz, buradan çözülecekse buradan çözmüşüz. Bende illaki gururlanıyorum. İyiliği ya da kötülüğü yaparsan o arkandan geliyor. Onun için iyilik yapacağız, güzellik yapacağız, belediye başkanı olduğumuzda kapıları açacağız. Adil, güvenilir ve dürüst bir belediye başkanı olacağız. Başkanımızın hizmet aşkı var, doğduğu topraklara bir şeyler  yapmak istiyor” ifadelerini kullandı.

BU SENE TAMAMLAYACAĞIZ

Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın her yapılan işin arkasında imzası var. Sülümenli’de de başkanımız Hüseyin bey tüm çalışmalarını yapacak ve projelerini hazırlayacak bizlere getirecek bizlerde gideceğiz vekilimizin huzurunda nerede ne yapılması gerekiyorsa o bize ağabeylik edecek. Geçen dönem yarıda kaldık, bu sene tamamlayacağız.”

Başkan Erhan: CHP işçinin yanında! Başkan Erhan: CHP işçinin yanında!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN