MHP’li Belediye Başkanları, Milletvekili Taytak’la ne görüştü? MHP’li Belediye Başkanları, Milletvekili Taytak’la ne görüştü?

 Milletvekili Mehmet Taytak; “Geçtiğimiz hafta Afyon Makine Fabrikamızın tekrar müstakil müdürlük haline getirilmesi talebiyle Türk Şeker A.Ş Genel Müdürü Muhiddin Şahin Bey’i makamında ziyaret ederek, olumlu bir görüşme gerçekleştirmiştik. Genel müdürümüzle yaptığımız görüşme sonrası İmalat Müdürümüz Cafer Dincer Bey telefonla beni arayarak kendilerine vermiş olduğum destekten dolayı teşekkürlerini iletiler. Ben de bugün kendilerini ziyarette bulunarak, fabrikamızın durumuyla alakalı bilgiler aldım ve kendilerine Türk Şeker A.Ş Genel Müdürü Muhiddin Şahin’in yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdim. Fabrikamız hem Afyonkarahisar’ımız hem de Türkiye için önemlidir. Fabrikamızın İmalat birimi Eskişehir Makine Fabrikasına bağlıdır. Bu noktada ekonomik olarak bölge halkımızın istihdam ve esnaflarımızın zararı olmaktadır. Ayrıca fabrikamızın kapasitesinin kurulduğu zamanda olduğu gibi aynı kapasiteye getirilmesi çok önemli bir konudur. Bu büyümenin sayesinde de işçi alımı olacak ve bölge halkımıza istihdam sağlanacak. Sizin burada emeğiniz çok. Deprem döneminde deprem bölgelerine konteynır hazırlayıp gönderdiniz, burada sobalar yapıp gönderdiniz, kapasiteniz arttığında çok şey yapacak gücünüz var. Diğer şeker fabrikalarına da buradan çeşitli araç yada tamirat konusunda destekleriniz var. Buranın ışığının yanması lazım hem de güçlü yanması lazım. O konuda il başkanımız Ahmet Kahveci Bey ile birlikte omuz omuza hem yerelde hem genelde çalışıyoruz. İnşallah güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Sağ olsun emekli olmuş kardeşlerimiz kendi yuvaları gibi yendi yerleri gibi kendi işyerleri gibi gördüğü için buradan ayrılmamışlar. Ve burası önümüzdeki dönemde Afyon için çok anlamlı görkemli bir hale geleceği inancı içerisindeyim.  Ben burada da sizde de arkadaşlarımızda da aynı heyecanı gördüm. Allah yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Müdür Cafer Dincer; “Milletvekilimiz Mehmet Taytak sağ olsun Afyonkarahisar’ın bütün sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Kendilerine fabrikamıza yapmış oldukları destekler için çok teşekkür ediyorum. Bugün vekilimiz bizleri ziyaret ederek, fabrikamızın durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Genel Müdürümüz Muhiddin Şahin Bey’in Afyon Makine Fabrikamız için her zaman destek olacaklarını ifade etti. Ben Sayın vekilimize bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Vekilimizin desteğiyle inşallah fabrikamız çok daha iyi duruma gelecektir.” Dedi.

Kaynak: BÜLTEN