Yerel seçimlere kısa bir süre kala tüm siyasi partilerin aday adaylarında ciddi bir hareketlilik söz konusu olduğu biliniyor. Kesin adaylık için kıyasıya strateji geliştiren, partilerin ana kademeleriyle görüşmeler yapan aday adaylarını zaman zaman duyuyoruz. Aday seçimi noktasında ise ana kademelerin adaylara göre işleri çok daha zor olduğu görünüyor.

Şışşşt Şışşşt sakin ol sinirlerine hakim ol! Şışşşt Şışşşt sakin ol sinirlerine hakim ol!

Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın bir takım ziyaretler yapması dikkatlerden kaçmadı. Afyonkarahisar genelinde bazı ilçeleri ve beldeleri birebir ziyaret eden Ali Özkaya’nın bazı ilçeleri ve beldeleri ise transit olarak geçtiği görüldü. Bu noktada Milletvekili Özkaya’nın sosyal medya hesaplarına bakıldığında Bayat, Gömü, Şuhut, Karaadilli, Bolvadin’e bağlı Dişli beldesi ve Emirdağ’ı ziyaret ettiği kaydedilirken Çay, Bolvadin, Sandıklı gibi büyük ölçekli sayılabilecek ilçelere herhangi bir programı söz konusu olmadığı ifade edildi.

Bu durumun teşkilat içerisinde efsaneleşen bir takım rivayetlere yol açtığı öğrenildi. Bazı teşkilat mensuplarının bu durumu aday gösterilecek mevcut başkanlarına ziyaret olarak yorumladıkları ifade edildi.

Milletvekili Özkaya’nın yoğun ziyaret trafiği sonrası Afyonkarahisar’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ile bir araya geldiği ve ardından Dubai’ye hareket ettiği öğrenildi. ODAK ÖZEL HABER

Editör: Fadime Özkaran