Yerel seçimlere bir haftadan az bir zaman kala belediye başkan adayları da çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Tarık Tunç, çözüm odaklı tek parti olduklarını söyledi.

PROJELERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM DE VAR

Tunç yaptığı açıklamada, ‘’Projelerimizle Afyonumuzun mutlu şehir haline getirecek tek ekip biziz, biz mutlu insanların güzel şehrini kurmak için buradayız. Belediyemiz için yapılan tüm ihaleler halka açık ve canlı olarak sunulacaktır. Zafer meydanına yapılacak olan dev ekranla yayınlanacaktır. Kentsel dönüşümde halkımızdan para alınmayacak bire bir metrekare olan daireler kendilerine verilecektir. Halkımız ekmek alamazken birde onlara kentsel dönüşümde evlerini ellerinden alıp birde üstüne para istemek bizim kitabımızda yazmaz’’ dedi.

YURDUNUSEVEN TBMM GENEL KURULU’NDA KONUŞTU YURDUNUSEVEN TBMM GENEL KURULU’NDA KONUŞTU

ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

Hızla büyüyen yerleşim yerlerinde kritik düzeyde yetersiz kalan okul, derslik ve öğrenci yurdu olduğuna dikkat çeken Tunç, kapasite sorunlarına yerel yönetim eliyle çözüm getireceklerini söyledi. Tunç, ‘’Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vereceğiz. Pazar yerlerinde organik köy pazar yerleri kuracağız. Köylümüz ürünlerini çok rahat şekilde satacak ve yer işgaliye parası almayacağız. Kültür, sanat, bilim ve felsefe odaklı etkinliklerin yapılacağı mekanların yaygınlaşmasını teşvik edeceğiz. Dijitalleşmiş güvenlik uygulamalarına geçeceğiz ve yaygınlaştıracağız. Tam 12 başlıkla 237 proje ile geliyoruz.  Biz diyoruz ki alem buysa DEVA sensin’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ