Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle dikkat çekti. Program, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler'in ev sahipliğinde düzenlendi.

ülkücü

Gerçekleştirilen programa Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı Asena Birimi Başkanı Hilal Kalafat ve Ülkü Ocakları Kadın Teşkilatı üyeleri ile basın mensupları katıldı.

ülkücü

Cephede mermi taşıyan da bizdik göklerde yükselende bizdik!

Programın açılış konuşmasını Afyonkarahisar İl Başkanlığı Asena Birimi Başkanı Hilal Kalafat gerçekleştirdi. Kalafat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemine vurgu yaparak Türk kadınlarının her zaman farklı olduğunun altını çizdi. Kalafat,  "Bugün dünya kadınlar günü ama Türk kadınları her zaman daha farklıdır. Daha başkadır. Çünkü ülkemizde meydana gelen depremde hepimiz el ele verdik, ekmeklerimizi yaptık gönderdik, örgülerimizi ördük, şapkalar yaptık gönderdik. O yüzden Türk kadınının yeri her zaman farklıdır. Cephede mermi taşıyan da bizdik göklerde yükselende bizdik. Var olmaya da devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun” dedi.

Dsxs

'Kadınları Geride Bırakan Toplumlar Her Zaman Geride Kalmaya Mahkum Olmuşlardır!'

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ise Türk tarihinde kadının önemine değinerek, "Türk tarihi boyunca bugüne kadar Türk'ün tarihinde hiçbir başarı Türk kadını olmadan gerçekleşmemiştir. Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ünde belirttiği gibi 'kadınları geride bırakan toplumlar her zaman geride kalmaya mahkum olmuşlardır!' Ferasetini Tomris Hatunlara, Nene Hatunlara, Almilalara geleceğini asil Türk Kadınına emanet eden Yüce Türk Milletinin bir ferdi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" dedi.

Sdxsd

ülkücüülkücü

kahvaltıCfea3Fac F5Ea 40E1 B3Ae Cda9Cc41Fe34

57B72Ca3 Bb32 4582 941D 26A11756A8D8

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

89F2B871 7F99 4E02 Ba1B F46De95790F6

Kaynak: CEMİLE KAYTAN / TUĞBA ÖZKAN