Ankara'da AK Parti Genel Merkezinin il başkanları için düzenlemiş olduğu Kızılcahamam kampında bulunan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay kampta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talep ettiği önemli bir kararı kamuoyuyla paylaştı. Aday adaylık başvuru süreci ve temayül yoklamasının ertelendiğini duyuran Uluçay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

YOKLAMA TARİHİ BELLİ OLDU!

Uluçay, "17 Kasım'da bitecek olan aday adayı müracaat başvuruları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a taleplerimizi iletmemiz dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın da takdiri ile 22 Kasım saat 19:00'a ertelenmiştir. Bununla birlikte bu hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması da 26 Kasım'da yapılacaktır” dedi.

VATANDAŞIN İSTEDİĞİ OLACAK

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, teşkilatların talep ve önerilerini dinlediğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşkilatlar adına teşekkür etti.  Öte yandan Uluçay, yoğun bir seçim kampanyası ile vatandaşların istediği adayların çıkacağını ve zaferi birlikte kutlayacaklarını söyledi.  FADİME ÖZKARAN

Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı! Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı!

Editör: Fadime Özkaran