Olay yerinde inceleme yapan emniyet güçleri, iki araç sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktığını belirlediler. Ünlü teknik direktör Oktay Derelioğlu'nun, aracıyla seyir halindeyken başka bir sürücü ile tartıştığı ve bu tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü tespit edildi.

İşte Alınacak Tedbirler: Kamuda Tasarruf Paketinin Detayları Belli Oldu İşte Alınacak Tedbirler: Kamuda Tasarruf Paketinin Detayları Belli Oldu

Yaşanan kavga esnasında Derelioğlu darbe alarak yaralandı ve kolunun çıktığı öğrenildi. Teknik direktörün hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ifade edildi.

Olayın ardından Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na "kasten yaralama" suçundan işlem yapılırken, diğer araçta bulunan Z.K. ve N.K. isimli şahıslar da aynı suçlamayla adliyeye sevk edildiler.

Olay anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin Derelioğlu'nun aracına yaklaşıp kapıyı açmaya çalıştığı, Derelioğlu'nun araçtan indiği ve tarafların kavga ettiği yer alıyor. Ayrıca, Başak Derelioğlu'nun kavgayı ayırmaya çalışması, çevredeki vatandaşların da olaya müdahale ettiği; tarafların birbirlerine tekme attığı ve yerde yuvarlandıkları görüntülere yansıdı.

Editör: Duygu Özger