Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ve beraberindekiler MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ile MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu'nu ziyaret etti. ESOB Başkanı Cengiz Üstün’e ziyaretinde, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş eşlik etti.

CHP’liler kent meydanında toplandı: Mücadelemiz devam edecek! CHP’liler kent meydanında toplandı: Mücadelemiz devam edecek!

MHP İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarettin ardında memnuniyetini dile getiren MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, ziyareti dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Kahveci’ye ziyaretinin ardından MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu'nu da ziyaret eden ESOB Başkanı Üstün, beraberindekiler ile birlikte sohbette bulundu. Başkan Üstün ve beraberindekiler, misafirperverliğinden dolayı Danaoğlu'na ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy