Taciz sanığı ortadan kayboldu! Taciz sanığı ortadan kayboldu!

Operasyonlar sonucunda çeşitli uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği belirtildi.

Eskişehir Valiliği, 30 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında yapılan uyuşturucu mücadele çalışmalarına dair bilgi verdi. Valiliğin belirttiğine göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen 6 farklı operasyonda 'Uyuşturucu Madde Ticareti' suçundan 8 kişi tutuklandı. 'Uyuşturucu Madde Kullanma' suçunu işleyen 24 kişiye de yasal işlem gerçekleştirildi.

Yapılan bu operasyonlar sonucunda şüpheli şahıslardan toplamda 2 kilogram 138 gram skunk, 315,18 gram esrar, 284,30 gram bonzai, 151 adet ecstasy hapı, 89 adet sentetik hap, bir adet tabanca ve iki adet hassas terazi ele geçirildi.

Valilik ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı'nın da uyuşturucu ile mücadele konusunda aktif bir şekilde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda 'Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçunu işleyen 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalar sonucunda 2 gram kubar esrar ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildiği ifade edildi.

Editör: Duygu Özger