Kongre için fiziki hiçbir hazırlık yapılmadığını bilgisini alan basın mensupları çok kısa sürede kongre düzeni alınmasını sağladı. Yönetimin hiçbir hazırlığı olmadığı gibi kongre üye listeleri, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim raporlarının hazırlanmadığı da görüldü. Denetim ve Yönetimden imza yetkilisi hiç kimsenin olmadığı kongrede kulüp müdürü dahi yoktu. Sözde Kulüp Başkanı Erkan Çelik’in kulübün karar defterini İstanbul’a kaçırdığı iddia ediliyor.

KARAR DEFTERİ İSTANBUL’DAMI?

Kulüpte imza yetkilisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Çelik’in bilgisi dışında banka hesabının ilgili bankanın başka şubesine taşındığı ve bankacılık işlemlerinde imzaya gerek kalmaması için sözde başkan Erkan Çelik tarafından online bankacılık üzerinden yapıldığı, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçildikleri günden bu yana banka hesap ekstralarını ısrarla istenmesine rağmen sözde başkanın bir türlü yönetim ile paylaşılmadığı ifade edildi.

ERKAN ÇELİK TEK KURUŞ VERMEDİ

Yönetimden istifa eden Zafer Varlı “ Hes ilaç “ isim sponsorluğuna Erkan Çelik tek kuruş vermedi ve ismi kulübün başına yazdı… Bizim onayımız olmadan bir çok oyuncu alınmış haberimiz yoktu, yurt dışındaydım – geldim istifa ettim. İstifa eden ve halen yönetici olan bir tek kişi bile sözde başkan Erkan Çelik için iyi tek kelime etmezken bu kişi neden ve nasıl bu kulübün başında olabiliyor dedirtti.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

Sen neymişsin be Erkan... dedirtiyor.

 BARTU’NUN PARASI NEREDE?

HES İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Erkan Çelik’in Afyonlulara ihanet ettiği ve Manisa FK’ya 800 bin TL’ye transfer olan 21 yaşındaki genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen transferi ile gerçekler ortaya çıktı.  Meğer Kulüp Başkanı Erkan Çelik, 2 milyon TL değer biçilen Bartu Göçmen’i 800 bin TL’ye serbest bıraktığı ve ödemenin ise Afyonspor’un resmi hesaplarında görülmediği iddia edildi. Afyonspor'un Olağanüstü Kongresi Kulüp Başkanı Erkan Çelik'in katılmaması ve yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 10 Şubat 2024’e ertelendi.

KESİNLİKLE KABUL ETMEDİM

Olağanüstü kongreye tek katılan Yönetici Ömer Topçu önemli açıklamalarda bulundu. Bartu Göçmen konusuna açıklık getiren Topçu, “Kulüp Başkanı Erkan Çelik bana telefon açtı “Maddi sıkıntılarımız var Bartu’yu satmamız gerekiyor” dedi. Ben dedim ki; “2 milyon TL bir değer biçip satılabilir. Şuan ki değeri en az bu. Ama maddi imkansızlıklardan dolayı 1,5 milyona düşebiliriz” dedim. Erkan bey, “800 bin TL” dedi. Bende kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim” dedi.

BARTU GÖÇMEN’İ ERKAN ÇELİK SATTI

Bu konuyu iki hafta önce düzenlenen bir toplantıda medya önünde dile getirdiğini belirten Topçu; “Erkan bey 800 bin TL satarsa ertesi gün istifa edeceğimi ifade ettim. Ama bir şekilde Erkan Çelik Bartu’yu satmış. O günden sonra Erkan Çelik ile hiçbir görüşme yapmadım” dedi. Tek başına yönetimin onayı olmadan Bartu Göçmen’in satılması ile ilgili gelen soruya cevap veren Topçu, kendisinin imza yetkisi olmadığını dile getirdi. Alışveriş ve satışın yanında olmadığına dikkat çeken Topçu sözlerine şöyle devam etti: “Benim tek istediğim mülki idari amirlerimiz, siyasi büyüklerimizde kulübe sahip çıksın." ODAK ÖZEL HABER

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ