Tatilcilerin tercihi olan Wyndham Afyonkarahisar Thermal & Spa'da doluluk oranı yüksek seviyelere ulaştı. Afyonkarahisar'ın popüler konaklama alternatiflerinden biri olan tesis, hafta içinde yüzde seksen, hafta sonları ise tam doluluk oranına erişti.

fatih kaan bayhan

Otel Müdürü Fatih Kaan Bayhan, müşteri memnuniyeti ve otelde sağlanan aktivite çeşitliliği ile ilgili bilgi verdi. Yetişkinler ve çocuklar için düzenlenen etkinliklerin, konukların tatil keyfini maksimize ettiği aktarıldı.

İKBAL TURİSTLİK YERLERİ GEZDİRİYOR İKBAL TURİSTLİK YERLERİ GEZDİRİYOR

Bayhan, "Animasyonlarımız ve canlı müzik performanslarımız sayesinde her yaştan misafirimiz için eğlence sunuyoruz" diyerek otelin sunduğu imkanlar hakkında konuklarını bilgilendirdi.

AFBEL’DE ADIM ATACAK YER YOK AFBEL’DE ADIM ATACAK YER YOK

fatih kaan bayhan

Otelin sunduğu çeşitli aktiviteler, sağlığa yönelik termal spa hizmetleri ve konforlu konaklama imkanları ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor.

KOREL OTEL HAREKETLİ! KOREL OTEL HAREKETLİ!

Kaan Bayhan, otelin yüksek sezon boyunca da benzer doluluk oranları beklendiğini belirtti. Tatil planlayan kişiler için öncesinde yer ayırtmanın yararlı olabileceği hatırlatıldı.

Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

TERMAL TURİZMİN BAŞKENTİ AFYON YİNE GÖZ DOLDURUYOR! TERMAL TURİZMİN BAŞKENTİ AFYON YİNE GÖZ DOLDURUYOR!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN