Yerel seçimlere yoğun bir tempo ile hazırlanan İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçim çalışmalarını kentteki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek aralıksız sürdürüyor. Özellikle kentin sorunlarını yakından takip etmeye devam ediyor.

İmamoğlu bu işe çok bozulacak! İmamoğlu bu işe çok bozulacak!

Geçtiğimiz hafta sonunu kentin oto pazarını ve galericiler sitesini ziyaret ederek geçiren Yağcı, esnafın dile getirdiği sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm odaklı belediyecilik anlayışını vurguladı. Yerel yönetim ve mahalli idareler üzerine yüksek lisans eğitimi almış bir aday olarak konuşan Yağcı, "Eğitimini almış bir başkan adayı olarak, en fazla çalışan, en çok hizmet getiren, en çok makul ve mantıklı proje üreten ve en iyi şehri inşa edecek belediye başkanı olmayı hedefliyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin katkısının olacağı bir  belediyeciliği anlayışını hayata geçirmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Oto pazarı konusunda da iddialı projelerini paylaşan Yağcı, 1 Nisan'dan itibaren kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Oto Pazar alanının daha düzenli ve planlı olması gerektiğini vurgulayan Yağcı, vatandaşların pazarda araç satın alma ve eksper hizmetlerini daha sağlıklı şartlarda gerçekleştirebilecekleri bir alan oluşturacaklarını belirtti. Yoğunluğun yaşandığı pazarın düzenli bir alt ve üst yapısı olması gerektiğine dikkat çeken başkan adayı, bu sayede araç alımlarının daha sağlıklı bir ortamda yapılmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN